torsdag 1. desember 2011

1. desember: overaskelse

For en natt det har vært, jeg har til tider ligget å hørt på vinden som ristet i huset. Gardinene stod rett ut i soverommet, det har rett og slett vært ufyselig. Det sies at dette været er lillesøsteren til Berit som herjet i helgen, denne lillesøsteren er vist vel så hissig høres det ut som. Håper ikke det er flere søstre igjen nå, dette holder i lange baner. Siden jeg ikke sov så godt i natt stod jeg ikke opp så tidlig. Men gjett om jeg ble overasket når jeg kom ned på kjøkkenet, der hang det en pakkekalender med 24 pakker på.


Denne kalenderen har jeg heng opp hver advent fra Irene var ganske liten og fram til Synnøve begynte på KVS Lyngdal. Nå er det flere år siden den blei heng opp sist og så plutselig henger den der igjen. Innimellom presangene hang det en lapp hvor det stod:

Mamma!
God morgen og god
1. desember!
I år er det din tur
til å få pakkekalender!
Me e veldig glade i deg!

Hilsen gullongane dine!

Tenk de hadde laget kalender til meg, for noen flotte ungdommer jeg har!! Jeg ble helt rørt, tusen tusen takk skal dere ha, dette setter jeg veldig stor pris på:)

I år vil jeg at bloggen min skal være en adventskalender til deg som leser den. Jeg har planlagt å legge ut ett innlegg hver dag fram til julaften. Sist jeg prøvde på det ble vi uten Internett i en uke, får satse på at det går bedre dette året:) Noen har sikkert lagt merke til at jeg har skiftet fra dialekt til bokmål i dag. Jeg har bestemt meg for å fortsette å skrive på bokmål heretter etter å ha skrevet dialekt i litt over to år. Reiner med at det er enklere å lese for de fleste:) Så da sees vi i morgen da!

Ha en god dag videre:)

2 kommentarer:

Uten en oppskrift sa...

Gud for noen snille unger du har :) Kansje jeg skulle hinte frempå om at jeg ønsker meg det til neste år. Men jeg var veldig spent på hva du fikk i dag eller er det hemmelig?? :)Gleder meg til fortsettelsen i morgen

Elise sa...

Jeg fikk et magnetbokmerke i kalenderen i dag:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...