tirsdag 3. januar 2012

Tilbake til hverdagen

Da var jeg på nett igjen. I går kveld ødela tordenværet modemet til internettet hos oss. Vi satt og spilte kort og så hørte vi et smell og så et blått lysglimt borte ved modemet. Der var boksen ødelagt og vi uten Internett. Vi fikk ikke noe forvarsel, det smalt først, så kom tordenskrallet etter en liten stund. Vi var også uten strøm en periode. Fikk nytt modem i ettermiddag så nå er vi på nett igjen. Hadde så vidt fått koblet det opp så kom tordenværet tilbake, da var det å trekke ut kontakten med det samme og vente til det var over. Satse på at det er over nå.

Ellers er en ny storm på vei, denne gangen er det Emil som er på ferde. Ser ut som den treffer litt lenger sør enn her men en kan aldri være helt sikker. Den skal vist være verst langs kysten av Vest-Agder, men Rogaland får nok merke det også. Det blåser iallefall ganske godt ute nå. Så det ser ut som det nye året fortsette der det gamle slapp.


Nå er en helt ny kalender hengt opp og vi har mange blanke dager framfor oss. Hva vil dette året bringe oss mon tro? La oss fylle dagene med noe fornuftig, mye glede og mange gode stunder med de en er glad i. Her er det iallefall ei som koser seg inne når stormen uler rund hushjørnene. Det er blitt ganske stilt i huset, nå har både Irene, Kristian og Synnøve dratt tilbake til jobb, hjemmetilværelse og skole. Det har vært veldig kjekt å ha Irene boende hjemme denne høsten når hun har jobbet på sykehuset i Haugesund. Men nå er vikariatet over og hun har flyttet tilbake til Bergen igjen.

Nå går jeg bare og venter på resultatet av eksamensoppgaven jeg leverte i desember, det nærmer seg at sensuren er klar. Er veldig spent siden det var en gruppeoppgave denne gangen, vi er to som har skrevet sammen og vi var veldig fornøyde med samarbeidet. Får håpe på at sensor er like fornøyd:)

Ha en fin uke:)

1 kommentar:

Alettesiriane sa...

Ja det lynte godt her på Os og.Håper dere slipper så mykkje av Emil .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...