lørdag 4. desember 2010

Frosten har bitt seg fast

Nå har me hatt mange kalde flotte dagar og frosten har bitt seg godt fast. Sola har skinnt fra bå himmel og det har vært lite vind. Rimet har lagt seg på alt ute og det e skikkelig flott når sola skinne på alt detta. I går ittemiddag va eg ute å fotograferte litt.


Rimet har lagt seg på planter og steiner, det blir det mange flotte motiver av. Grasstrå og blader blir veldig dekorative når de får det kvite drysset på, for ikkje å snakke om steinane som fra å være grå og kjedelige ikler seg rim og får da ei heilt anna overflate. Bunten med nettinggjerde har og pynta seg og har fått et heilt anna utseende. Melkespannet som regnet har fyllt opp med vatn i haust, har frosset til is, som det ittekvart ikkje e plass te oppi spannet lenger. Så isen har nå begynt å vokse opp av spannet. Ingen julepynt kan måla seg med det naturen klare å få te når den ikler seg vinterdrakten:)

I natt når me kjørte him fra julebord va det stjerneklart og kaldt. Når eg stod opp i dag va det kommet litt snø på bakken, og det har vært et lett snødryss i lufta. Temperaturen har nå steget til + 1 grad og det e ikkje så kaldt å være ute lenger. Akkutat nå holde skydekket på å sprekke opp og sola komme fram igjen. E veldig spennt på kor møkje snø me har i vente, det e ikkje kommet så møkje ennå. Ser bare at det e litt kvitt på bakken. Nå ska eg ut å henga opp meiseboller så småfuglane får litt mat:)

Ha ein flotte lørdag videre:)

1 kommentar:

Tovepia sa...

Ser rimfrosten har bitt seg fast på dine bilder også, vakkert!
Kos deg videre denne helga og klem fra meg;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...