fredag 28. desember 2012

Brev fra en gammel mor til sin datter

Min kjære datter, den dagen du ser jeg blir gammel, ber jeg deg vennligst være tålmodig, men mest av alt, prøv å forstå hva jeg går igjennom når vi snakker, jeg gjentar det samme tusen ganger, ikke avbryt med å si: "Du sa det samme for et minutt siden". Hør, kan du prøve å huske de gangene du var liten og jeg ville lese den samme historien natt etter natt til du ville sovne. Husker du da jeg måtte løpe etter deg, lage unnskyldninger og prøve å få deg til å ta et bad når du var en liten jente?

Når du ser hvor uvitende jeg er når det gjelder ny teknologi, gi meg tid til å lære og ikke se sånn på meg, husk kjære, hvordan jeg tålmodig lærte deg mange ting, som å spise riktig, kle på deg, gre håret og håndtere livets spørsmål hver dag. Den dagen du ser jeg blir gammel, ber jeg deg vennligst være tålmodig, men mest av alt, prøv å forstå hva jeg går igjennom. Hvis jeg skulle miste oversikten over hva vi snakker om, gi meg tid til å huske, og hvis jeg ikke kan, ikke vær nervøs, utålmodig eller arrogant. Bare vit i ditt hjerte at det viktigste for meg er å være sammen med deg. Og når mine gamle, slitte ben ikke lar meg bevege seg så fort som før, gi meg hånden din på samme måte som jeg tilbød deg når du gikk dine første steg.

Når disse dagene kommer, ikke føl deg trist. bare vær sammen med meg og forstå meg mens jeg kommer til slutten av mitt liv. Med kjærlighet vil jeg verdsette og takke deg for gaven av tid og gleden vi delte, og medet stort smil og den enorme kjærligheten jeg alltid har hatt for deg, vil jeg bare si: Jeg elsker deg min kjære datter

Visdomshjørnet

1 kommentar:

Spirea sa...

Disse ordene rørte meg til tårer. Det er så lett å bli slik det står her, - utålmodig, irritert, lei...men så må vi huske på all den kjærlighet vi selv har blitt vist. Så nydelige og viktige ord.
Er innom deg denne siste dagen i året for å takke deg for alt du har delt og gitt i 2012 - og for å takke for alle spor hos meg. Det gleder. ønsker deg et nydelig år - la oss håpe det blir et godt gla-år....det har vært triste ting i 2012 for deg også...Mange klemmer din vei <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...