lørdag 3. november 2012

Trekning på give away

Jeg har ikke glemt ut at jeg skulle ha trekning på min give away 31. oktober som var 3 årsdagen for bloggen. Jeg har jobbet så mye med skriving og bilder etter Madagaskar-turen så jeg har ikke hatt tid til å lage kortene før i dag. Det ble flere innlegg enn jeg trodde om turen her på bloggen. Jeg har også skrevet reisebrev som er sendt til noen ukeaviser + kirkebladet. Til slutt skulle jeg plukke ut noen bilder som skulle vises på Madagaskar-kvelden på Soknehuset i går kveld. Å gå gjennom flere tusen bilder tar tid, det er også vanskelig å velge når en ikke skal ha med for mange, en vil jo ha med bilder som viser alt vi har opplevd. Det endte opp med 120 bilder som jeg syntes dekket det meste. Nå er jeg endelig landet i Norge igjen :)


Tilbake til trekningen, av en eller annen grunn snur bildet seg når jeg laster det inn på bloggen. Men det får nå så være, satser på at dere ser hvordan kortene ser ut. Jeg velger å gi bort 3 korter til 3 flotte damer. De går til Spirea med bloggen Hjertespor, Reidun med bloggen I Hykken og Karina. Ta gjerne en titt inn på disse flotte bloggene :)

2 kommentarer:

Spirea sa...

Å, fineste Elise! :) jeg ser jeg har gått glipp av litt av hvert her på bloggen din den siste tiden. Så det skal jeg sette meg ned og oppdatere meg på en dag senere (nå er klokken 23.10 og jeg bør sove i grunnen)...det lover jeg - og dessuten Madagaskar?? Jeg elsker Afrika - tro meg, dette skal leses. Superspennende!!! :)

Og du - jeg så den fine kommentaren hos meg - tusen takk. Og dette? vil du gi meg et kort? jeg er så gla - tusen, tusen takk skjønne deg!! så herlig da!! og du er så knallflink til det der!
Jeg sender deg en mail i morgen - håper jeg. Har tusen ting i hodet for tiden, altfor mye som skjer - av gøye ting, men også av triste ting dessverre. Har ikke helt hodet over vannet nå, for å være ærlig. men sender mail så fort jeg husker det igjen ;)

Også ønsker jeg den nydeligste uken som ligger foran. GOD klem til deg og igjen - takk!!!

Spirea sa...

Ps. håper det går litt bedre med deg - mtp sorgen du gjennomgår. Jeg vet det er vondt...KLEM igjen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...