onsdag 15. august 2012

Gladmaten i Stavanger


Her kommer neste glimt fra ferien vår. Siste helgen i juli var det "Gladmaten" i Stavanger. Vi var der på torsdagen, denne dagen var det så mye folk at vi kom ikke inntil alle bodene. Det lå 4 store cruiseskip inne i Vågen i Stavanger. På de to første bildene ser dere det største som lå lengst inne. Det var 10.000 gjester + besetning ombord i de 4 skipene. Det var nydelig sommervær så jeg tror at ganske mange av  passasjerene og besetningen var i land denne dagen. Vi var fire i følge og måtte passe på så vi ikke mistet hverandre.


Vi gikk i kø samme hvor vi snudde oss. Det var ikke så godt å se noe i alt mylderet men vi fikk da kjøpt oss noen smakebiter her og der. Og mette ble vi før vi dro tilbake til båten vår. Jeg har aldri sett en så stor båt på nært hold før, dette skipet var utrolig svært.


Dette er ankeret på et av de andre cruiseskipene som lå inne i Vågen. Det er to som maler skipssiden der ankeret henger til vanlig. Derfor har de senket det denne dagen. De to som maler blir små i forhold til ankeret. og de hadde veldig lange skaft på malerrullen.


Irene og Kristian kom på besøk til oss i båten på fredagen og lå over til lørdagen. Lørdag formiddag drog vi ned til Vågen igjen til Gladmaten. Denne dagen var det også fint sommervær og mye folk, men ikke på langt nær så mange som på torsdagen. Vi fikk sett alle bodene og vi fikk spist oss gode og mette denne dagen og. Mye god mat og flott stemning.


Som avslutning på alle de gode rettene åt vi belgisk vaffel med is og sjokoladesaus, mmmm! 3 år siden sist vi var på Gladmaten, denne gangen synes jeg arrangementet var mye bedre enn sist. Vi kommer gjerne igjen et annet år også:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...