søndag 19. august 2012

Bålkos


Her er siste innlegg fra ferien. Vi hadde mange flotte kvelder der det var vindstille og oppholdsvær. Noen kvelder var det kortspill i båten og noen kvelder var det bålkos på land.


Da tente vi bål ute og koste oss til langt på natt. Disse bildene er fra Lagunen på Talje. Dette er en uthavn, her var det laget en bål-grop fra før så her gikk det veldig greit å fyre opp et bål. Ved fant vi i skogen rett bak. I andre havner laget vi bål i kullgrillen. Det å sitte å se inn i flammen på bålet er rene terapien. Dert er noe eget med flammene som brenner så fint i den stille kvelden, en blir rolig inni seg av å se på de.


Det var mange båter som lå i Lagunen denne helgen, så vi hadde godt lag. Det var både kjente og folk vi ikke kjente som satt rundt bålet om kvelden. Veldig koselig.


Nå har du fått et innblikk i fra ferien vår i båten. De 3 ukene gikk utrolig fort og vi er veldig fornøyd med turen. I båten får vi slappet skikkelig av og vi nyter livet på sjøen. Satser på at det kan bli noen fine helger utover også som vi kan gå ut med båten.

Ha en riktig fin søndag:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...