tirsdag 14. august 2012

Båtferie
Da var 3 uker på sjøen over og vi er hjemme igjen, det har vært en veldig flott ferie i båten. Vi har vært i Ryfylke, Stavanger og Kvitsøy så vi har ikke gått så veldig langt. Her kommer første innlegg fra ferien. Jeg kommer til å legge ut flere innlegg fra ferien, da blir det ikke så mange bilder på en gang.Vi gikk stort sett i sol og fint vær. Det var noen dager med regn, men bare en dag der det regnet fra morgen til kveld. Her sitter vi på flybrigden i solskinn på vei til Stavanger og gladmaten. Vi hadde lite vind, de dagene det blåste lå vi stort sett i ro i en havn.


Mange fine havner å legge til i, både inn-havner og uthavner. Her ligger vi ved brygga til Utstein Kloster Hotell. Mange fine plasser å oppleve, både kulturelt og bare å gå en tur. Denne ferien lå vi i 10 forskjellige havner hvor 6 av de var havner vi ikke hadde vært i før.


Her er fra Lagunen på Talje. En veldig flott uthavn som vi ikke har vært i før. Det er den siste helgen og det var nydelig sommervær.

Her er reiseruten vår: Vi startet i Nedstrand, gikk så til Stavanger hvor vi fikk med oss gladmaten. Deretter gikk vi til Kvitsøy, så til Utstein Kloster Hotell og Østhusvik på Rennesøy, Helgøysund, Børøyholmen, Furutangen misjonssenter på Randøy, Skartveit og avsluttet i Lagunen på Talje. Ferien gikk utrulig fort så det tyder vel på at vi har hatt det kjekt:) Jeg har tatt mange fine bilder som kommer i flere innlegg utover, bare til å følge med:) Ha en riktig fin tirsdag.


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...