lørdag 18. august 2012

Ferieaktiviteter


Det er mye å ta seg til når en er på båtferie som for eksempel å vaske kalesjen. Det ble ikke tid til å vaske kalesjene før ferien så de ble tatt på tur. Her er det kalesjen på flybrigden som blir skrubbet og spylt etter å ha ligget i bløt i grønnsåpevann over natten.


Det er godt å ha en handyman ombord når ting går i stykker. Her er det en bryter på vannpumpen som fikses. Det viste seg at vi måtte få tak i ny bryter, dette ble bestilt på nettet og noen dager senere lå det i posten hjemme. Noen venner hentet den for oss og tok den med når de dro ut på helgetur med båten. Traff de i Helgøysund så da var det å montere den og vannpumpa virket som aldri før.


Vi gikk også turer i de forskjellige havnene. Her er vi på Utstein Kloster på Rennesøy. Et godt bevart kloster fra 1300 tallet.


Selv om vi var i en uthavn på en holme måtte vi få med oss finalen i håndball-OL. Fjernsynet vårt går både på 12V og 120V så selv om det ikke var strøm å koble seg til fikk vi sett finalen. TVen ble tatt opp luken i bauen på båten, det ble koblet til noen høg-talere og vi satt på svaberget og så håndballfinale. Den var vel spennende til tider men det gikk bra til slutt: Heia Norge!!!


Fisking hører selvsagt med når en er på båtferie. Første kastet på ny fiskestang resulterte i en berggylte, den ble teine-mat. Greit både å fiske fra brygga...


...og fra gummibåten. Her er vi i gummibåten på Kvitsøy. Vi fikk en makrell og en lyr som nesten kom ombord før den sprellet på sjøen igjen. Men det var en fin tur.


 Her blir krabbegarnet lagt til tørk etter at vi fikk 3 krabber og 1 flyndre på det:)


 Og sist men ikke minst så solte vi oss. Så det er slett ikke kjedelig å være på båttur, det er mye kjekt og nyttig å finne på. Fortsettelse følger...

Ha en riktig fin lørdag:)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...