søndag 11. april 2010

Sesongstart:)

Så va Rallycross og Bilcross sesongen i gang igjen. Første løpet va på Eikås motorbane i Bergen i går, lørdag 10. april.

Steinar si rallycross boble

Fredag ettermiddag sette me oss i bilen og vendte nasen mot Bergen. Været va strålande og meldingane for resten av helga va gode. Kom opp te motorbanen kl 19.30 og fekk sjekka inn fører og gjekk gjennom teknisk med boblå. Så va det å få satt opp teltet og finna fram bord og stolar. Lars Reidar hadde grillen med som han pleie så det va bare å få fram maten og grilla med det samma. På menyen denna kvelden stod det laks grilla i folie og potetsalat og salat som tilbehør, nydelig:)

Det blei ganske kaldt utover de seine kveldstimar så det va godt å ha på varmedressen. Me hadde godt lag, Lars Reidar og Signe Lise, Birgitte og Martin, Tor Egil, Jeanett og Julie budde ved siden av hverandre. Og utover kvelden va det mange som tok turen innom teltet vårt. Godt å legge seg i ein god og varm bil om natta, hadde på oljeovnen siden det va så kaldt.Det hadde vært frost om natta og bilane måtte skrapast for is lørdag morgen. Som alttid på løp va det egg og bacon te frokost.
Detta e et godt utgangspunkt for dagen. Først va det trening for rallycross, så kl 10 begynte løpet. Været va fantastisk, sol fra blå himmel. Bortsett fra litt kald vind innimellom va temperaturen ganske bra. Eg stod og filma alle hita som Steinar va med i så det e ikkje så mange bilder fra sjølva løpet. Her e nåken iallefall;)

Steinar gjere seg klar for å kjøra


Her e rallycross klar for trening, Steinar står i midten framme


Ferdig med treningen og på vei ut av banen


Klar te først heat, Steinar nr to fra venstre og Lars Reidar nr tri

Eg har ikkje bilder fra sjølva løper for da filma eg. Steinar hadde to omganger der bilen fungerte bra og han fekk brukbare tider. Tredje omgang klikka motoren så da gjekk det ikkje så bra. Han kom te B finalen men hadde fekk ikkje kjørt den siden motoren ikkje gjekk som den skulle. Men han fekk ein 10. plass til slutt og va fornøyd med de omgangane som bilen fungerte i.

Etter løpet grilla me hamburgere før me pakka samen og kjørte him


Vel hima igjen etter ein flotte dag på løp i Bergen

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...