fredag 22. januar 2010

Strikk en bamse og støtt Mirasolprosjektet

Eg e medlem i hobbyklubben og i januar fant eg dette prosjektet på nettsida deres. En kunne kjøpe garnpakke te ein bamse der 30 kr pr garnpakke går te et prosjekt i Andesfjellene i Peru som Du Store Alpakka har. Her e det som står om prosjektet på hobbyklubben si side:

"Strikk bamser og støtt Mirasolprosjektet!
I fjor åpnet Du Store Alpakka en barneskole i Andesfjellene i Peru. Der får 60 indianerbarn en god utdannelse, og nå kan du også være med og bidra. Kjøp en garnpakke og strikk en av disse søte bamsene til deg selv eller noen du er glad i. For hver solgte pakke går det 30 kroner direkte til skolen. 10 kroner fra Du Store Alpakka, 10 kroner fra Hobbyklubben og 10 kroner fra deg.Hvis du ikke har noen å gi bamsen til, kan du sende den til Du Store Alpakka når den er ferdig. De tar den med seg til skolen, slik at barna der kan få glede av den."Hvis du vil lese meir om det kan du gå inn på innlegget på bloggen te Du Store Alpakka her
Eg har kjøpt garnpakke te Bamsegutt og klør i fingrane te å begynne. Men må strikke ferdig det eg holde på med først. Greit å gjere ferdig ein ting om gangen, ellers blir det bare mangen halvferdige prosjekter som aldri blir fullført.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...