søndag 8. desember 2013

Etter stormen


Det har vært et forrykende vær her siste del av uka. Torsdag og fredag blåste det storm med orkan i kastene. Vi har vært heldige,  nesten ingenting er blåst ned eller ødelagt. Bare en plate i drivhuset som er borte. Lørdag morgen var det stilt igjen og snøen dalte stille ned. Så kom sola og utsikten fra kjøkkenvinduene var et vakkert skue som du ser av bildet over.

Jeg ser i blogger rundt om at juleforberedelsene er i full gang og julekakene er forlengst kommet i boks. Her er ingenting klart og julekakene er ikke bakt. Energien er laber når jeg kommer hjem etter jobb så det blir ikke så mye gjort. Nå må jeg rett og slett sette meg ned for å tenke over og skrive ned det mest nødvendige som må gjøres, så får resten bare være. Jul blir det likevel. Jeg henger meg på sitatet: Hvis du ikke skal feire jul i skuffer og skap, trenger du ikke å vaske der:)

I går kveld inviterte vi gjester på førjulskos i båten. Da serverte vi rømmegrøt og gløgg. Det ble en kjempekoselig kveld. Og kjekt å bruke båten selv om den ligger til kai :) Snøen lå fin og hvit ute og vi hadde levende lys og varme inne i båten. Men snøen var bare på en kort visitt, nå regner det skikkelig her. Blir nok glatte veier i dag.

Nå tennes det andre adventslyset og vi ser fram mot jul og feiringen av vår frelsers fødsel. Jeg ønsker deg en riktig god adventssøndag.

1 kommentar:

Julia sa...

��Me encantan las fotografías, trasmiten, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.��
Elracodeldetall.blogspot.com��
Feliç Navidad a todos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...