onsdag 4. april 2012

Tatt på fersken


Er det noen som ser meg mon tro? Ikke det....


Hm, hvor ble det av sommerfuglen......


.....det ser ut som det er mange sommerfugler her!!

I går fikk vi plantet Stemorsblomstene i krukkene utenfor. Det hadde vært frost om natta så molda jeg hadde kjøpt var litt frossen så vi måtte hakke den litt opp før planting. Sola skein og det blåste ganske godt så det var kaldt. Men det var godt å få blomstene plantet. De tåler litt frost så det ser ut som det går bra.

Etterpå satte jeg meg på benken utenfor døra med en kopp te. Lotta lå og koste seg i sola. En sommerfugl fløy fra blomst til blomst, plutselig oppdaget Lotta den og løp etter. Hun rundet hjørnet av terrassen og jeg måtte rundt for å se hva hun gjorde. Der var hun i full gang med å daske til blomstene i krukka, kanskje hun trodde Stemorsblomstene var sommerfugler de også:)

Det har vært en nydelig dag i dag også med sol og etterhvert vind, så det er kaldt. Vi var ute og handla etter at huset var vaska, og det var resten av Haugalandet også så det ut som. Det var mye folk så det gikk litt tid til å stå i kassakø. Vi kom igjennom til slutt så nå er vi klare til helligdagene.

Ha en fin onsdagskveld:)

1 kommentar:

Petrinetrollmor sa...

Lotta er ein herlig kattepus :) Så deilig det må vere å kunne plante stemorsblomster. Vi hadde tenkt å rake hagen og plante blomster i krukker her i Petrines hus, men snøen kom igjen og har lagt seg overalt :) Men Påske blir det lell.

klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...