mandag 2. april 2012

Den stille uke


Nå har vi gått inn i den stille uke, den blir kalt det  denne uken før påskedag. Den er til ettertanke om det som skjer i påskebudskapet. Påsken er den største høytiden vi som er kristne har, der vi minnes at Jesus tok all vår skyld på seg og gikk inn i døden for oss for så å stå opp igjen den tredje dagen så vi skal gå fri.


Vi har hatt så fine vårdager nå så det at vi fikk snø i går og i dag passet dårlig. Jeg er ferdig med vinteren nå, jeg vil ha fine dager med sol og gode temperaturer. Men det som møtte oss i dag når vi stod opp var snødekt bakke. De stakkars stemorsblomstene som jeg kjøpte sist uke har enda ikke kommet på plass i pottene sine. Regner med at de tåler en støyt. Nå setter det inn med en ny snøbyge ute og det er iskald vind. Vårjakken kan nok henge i skapet en stund til. Det ble en kald start på april.

APRIL

Måneden har navn etter det latinske ordet aperire, som betyr å åpne seg for kornet og for solen. Et gammelt norsk navn på april var Vårmåned.

1 kommentar:

Spirea sa...

Nydelig skrevet. Takk for at du minner oss om hva påsken handler om :) Og snø på denne tiden av året, nei det vil vi ikke ha. Det er tross alt blitt april ;)
Ønsker deg en skjønn påske. klem fra meg i sør

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...