torsdag 22. mars 2012

Italiensk is


Italiensk is er nydelig, ren nytelse. Som skrevet tidligere kjøpte vi oss is etter lunchen i Sirmione. Hadde vi visst hvor store kulene var hadde vi ikke ete is rett etter lunch, men heller ventet litt. For denne isen ble rett og slett for stor til at jeg klarte å ete den opp. Men du verden som den smakte, en kule med sjokolade og en kule med pistasj. Og her smakte isen virkelig pistasj, ikke som hjemme der den smaker litt kunstig i forhold til denne her i Italia.

Sirmione er en nydelig by og skulle jeg få sjansen til å reise til Nord-Italia igjen kan jeg godt tenke meg å bo noen dager i Sirmione. Byen ligger rett ved Gardasjøen, og en båttur på Gardasjøen vil jeg også gjerne ta igjen. Det var mye flott å se langs Gardasjøen, vi var veldig heldige med været når vi hadde turen, sol og vindstille.

Et lite ord til deg denne torsdagen i mars, ha en riktig fin dag hvor enn du er:)

I går døde i natt

Som et resultat av den innstiftede verdensordenen er du ikke lenger bundet av det som har vært. Alle drømmer, mål, arrangement og avtaler er nå forhandlingsbare i lys av det som er.

Det innebærer ikke at du ikke er ansvarlig for gårsdagens valg og handlinger. Det innebærer at ting kan forandres, og faktisk er forandret.
Kristina Reftel

1 kommentar:

Petrinetrollmor sa...

Gratulerer med bursdagen ! Dette må vere ein drømmetur. Kjekt å lese at de hadde det så flott. Sjølv har eg aldri vore i Italia, men alle som eg kjenner som har vore i det landet, snakker positivt om det som turistland:)

Likte godt dei flotte orda til slutt om i "går". Fint å bli minna på at ting kan endrast. Er så lett å bli opphengt, liksom:)

Ønsker deg og dine ei riktig god helg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...