fredag 2. mars 2012

Det er vår!!


Det er mars og vår!! Mars er som kjent første vår måned og i dag er det virkelig vår ute. Sola skinner og er begynt å varme. Ute i bedet står krokusene og lyser opp med sine flotte farger. Jeg føler energien komme når solen varmer og alt blir så mye lettere. Et lite visdomsord til å ta med seg inn i helgen:

Mist ALDRI troen på deg selv.
Du ble skapt for å være som ingen andre.
Så gjør det som ingen andre tror du klarer!

Ha en riktig god helg!!

1 kommentar:

Spirea sa...

Så nydelig innlegg - og så deilig det er med vårstemning, ikke sant? Jeg bare gleder meg SÅ til å se mer av alt som begynner så forsiktig å spire, og å nyte det hele. Vakkert!
Tusen takk for nydelige ord på bloggen min. Ja, jeg tar virkelig til meg ordet du ga meg - om at som dagene er skal styrken være, det lever jeg ofte i.
Innleggene på bloggen min handler mye om en periode av livet der jeg hadde det veldig vanskelig. Jeg er gjennom den tiden nå - men får selvsagt forsatt mine prøvelser (som at jeg nå er blitt alvorlig syk). Heldigvis kjenner jeg meg helt fri fra alt vondt - og håper å kunne hjelpe noen der ute, litt videre. Setter enormt pris på at du skriver hos meg - og for at du vil legge meg på din bloggrull :) takk - og ønsker deg en nydelig uke, søte du!! klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...