tirsdag 27. mars 2012

Båt-puss


Da var båt-pussen ferdig for denne gangen. Steinar gikk båten til Røyksund i går morges der vi hadde leid plass i slippen. Båten blei spylt, bonet opp til ripa, sett på nye sink-anoder og bunnsmurt. Så nå er vi snart klare for båtsesongen. Mangler bare de nye madrassene til senga vår som vi har bestilt. Jeg får ringe og høre om de snart er klar. I dag skal Steinar gå båten hjem til brygga vår, det skal bli godt å få den hjem igjen etter ca 4 måneder i vinterhavn på Slåttevik. Når den ligger ved brygga her hjemme kan vi ta resten av boningen etter hvert. De siste dagene når sola har skint fra skyfri himmel og sjøen har vært speilblank, da har jeg hatt veldig lyst til å dra ut på sjøen:) Gleder meg til vi igjen kan ta oss en båttur!

Ha en riktig god dag!!

1 kommentar:

Spirea sa...

Så herlig med båtpuss, det minner om at sommeren faktisk er i anmarsj :) Og det liker vi! :) Men før den tid er det bare å nyte våren. Det er en fantastisk tid, syns jeg, og solen og alt som spirer gir så mye glede. :)
Takk for det du skrev i ditt forrige innlegg også - du har mye visdom og jeg er så gla for alt du deler. Ønsker deg en fin dag her fra sør :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...