tirsdag 15. februar 2011

Hyttetur

I helga va me så heldige å bli invitert med te Vågsli på hyttetur. På vei opp te fjells blei me ståande ca ein halv time i Røldal å vente på at veien sko åpnast igjen øve Haukelifjell, da hadde veien vært stengt i 4 timar. Etter ein halvtime kunne me kjøre videre, da va det fri ferdsel øve fjellet.

Me hadde ei flotte helg på hytta, nydelig solskinn og lite vind på den sia av fjellet. Men det va ganske kaldt på nasen så det va nødvendig å kle seg godt. Da alle de andre va i skibakken og skiløypene koste eg og Steinar oss på hytta, me har ikkje helsa te å renna på ski. Steinar tok snøfresaren fatt og fekk rydda terrassen rein for snø, så kunne me sitte i sola å kose oss. Om kvelden va det god mat og kos med kortspel.

Søndag va det på tide å kjøra him igjen, og det va kollonnekjøring øve Haukelifjell. På Vågsli skein sola og det va så vidt litt vind men når me kom te vestsiå av fjellet blåste det stikker å strå. Egentlig ganske fasinerande koss været kan være så forskjellig i fra den eine enden te den andre av tunnellen. Me stod i ein og ein halv time å venta i tunnellen før me kom med i ein kollonne. Resten av reisefølget måtte venta ein og ein halv time lenger enn oss for dei kom ikkje med i den kollonnen som me kom med i. Te tider såg me ikkje blinklysene på bilen rett forran oss så det va basje øve fjellet. Me va letta når me kom te Røldal og det va fri ferdsel him. Tusen takk for turen Jorunn Synnøve og Lars Reidar:)
Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...