mandag 7. februar 2011

Der va det slutt på garnet gitt......

Sitte å strikka på ei jakka te meg sjøl, har kjøpt garnet på nettet hos Pinsvin Design. Garnet kjøpte eg i januar. Nå har eg ein halv arm igjen og halve vrangborden rundt kanten framme, og så e det slutt på garnet. Håplaust, har sendt melding te Pinsvin Design med spørsmål om det e mulig å få kjøpt flerne nøster fra samme fargeparti, så nå e eg veldig spent på svaret.

Veldig dårlig beregning av garnmengde i oppskrifta, eg har til og med korta inn lengden med 5 cm. Dumt viss eg ikkje får samme partinr. på dei nøstene eg mangle, fargen kan variera veldig på forskjellige partier. Det har eg erfart før. Det e minuset med å kjøpa på nettet istedet for i ein butikk i nærheten, men detta garnet har de ikkje her så da va alternativet å kjøpa på nettet. Eg får strikka sokkar mens eg vente, fekk nettopp flott sokkagarn i posten:)


2 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Oj, det er så leit når slikt skjer. Men håper dei kan hjelpe deg, viss ikkje får du etterlyse garnet her på bloggen din. Det kan hende noken har noke liggande.

Klem frå Petrine som ønsker deg en fin mandagskveld.

Fies notiser sa...

Grrrrmmmffff - det er jo så ergelig når sånne greier ikke stemmer! Krysser fingrene for at du skal få påfyll i riktig fargenummer.
Så flink du er som bretter poser, forresten :-) Det gjør egentlig ikke jeg... Men jeg KAN hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...