mandag 3. januar 2011

Vintervær

Så va me godt igang med 2011, har rydda ut julepynten i dag. Det blei ganske tomt i stova, men det e litt godt å komma i vanlig gjenge igjen og da:) Me blåste rett og slett ut av 2010 og inn i 2011. Det va sterk vind her og det regna skikkelig stort sett heile kvelden. Men akkurar rundt midnatt va det faktisk stjerneklart og flott. Me begynte det nya året i stampen ute hos gode venner. De hadde fyrt i stampen heile dagen og når me endelig va ferdig med middagen og skulle oppi, va det så varmt at me måtte fylla oppi snø og kaldt vatn. Te slutt gjekk det an å setta seg oppi, koselig å sjå på stjernene på himmelen, hørra vinden suse i trærne bak oss og sjå på rakettane som pryda himmelen lenger borte. Då hadde me det bra:) Med andre ord, nyttårsafta va kjempebra:)

Været har vært litt vekslande dei siste dagane, med regn og snø, sterk vind og vindstille. Tredje juledag va eg ute med fotoapparatet igjen, da va det masse nydelig snø ute, været va flott med sol og vindstille. Her e nåken av bildene eg tok den dagen, de e fra gården her på Høyvik 
Jula har vært flott med alle ungdomane hima. Me har kost oss med familieselskaper, spelekveldar her hima og et flott julevær. Me e heldige som har det så godt, eg e veldig takknemlig for det.

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så nydelige, stemningsfulle bilder du viser.
Her regner det i bøtter og spann.
Ha en fin tirsdag.
Klem Mio

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...