fredag 7. januar 2011

Klodrik, det e meg det


Ka e det eg har gjort nå da?  Du har kansje sitt at bildene på bloggen min har mangla dei siste dagane?

I begynnelsen på 80 tallet gjekk eg på datakurs, då va data nokså nytt og me va ganske redde for å gjera nåke gale på maskinane. Då fekk me beskjed om at me kunne trykka så møkje me ville, nåke gale kunne ikkje skje. Men eg har klart å trykka skikkelig gale her på min maskin for nåken dagar siden. Eg holdt på med et blogginnlegg og fekk ikkje sett inn så mange bilder som eg ville. Det va rett og slett fullt. Klødde meg i håve og prøvde å finna ut ka detta va for nåke.


Fant ut at bildene som eg har lagt ut på bloggen e lagra på nettet på Picasa Nettalbum. På dei 16 månane eg har blogga har eg lagt ut te samen rundt 1000 bilder, og nå va det ikkje plass te meir. Eg kunne kjøpa meir plass, men det va eg ikkje så veldig interessert i. Så eg gjekk lika godt inn og sletta alle bildene som låg innpå det nettalbumet, det va jo ikkje så farlig, bildene har eg jo på bloggen tenkte eg. Men alle bildene forsvant fra bloggen når eg hadde sletta bildene i nettalbumet, så det va ikkje nåke lurt!!!! Og angreknappen har eg ikkje funnet. Så nå holde eg på å legge inn bilder på dei nyaste innlegga mine + dei eg har på sia av innlegga. Heldigvis så sletta eg ikkje bildet av Sjur som e heddingen på bloggen og bilde av meg sjøl. Dei e Irene sine bilder så det har eg ikkje sjøl, så då tenkte eg at dei må eg beholda, lucky me:) Så nå kan eg vel sei at jo, det går veldig godt an å gjera nåke gale på datamaskinen!!!

3 kommentarer:

Trulte sa...

Uff så kjedelig. Det beste tipset er at du skaffer deg en ny gmail adresse, og flytter bloggen din over ved å gi tilgang til den nye gmailen din neste gang albumet er fullt. Da har du et nytt picasa album som du kan fylle....jeg har gjort det et par ganger og det funker fint.

Men du får ikke hentet igjen de bildene som er slettet, de er slettet tror jeg...

Tino sa...

Oj, kan man virkelig få slettet alle bildene på bloggen. Jeg hadde gjort akkurat det samme som deg, ville ikke trodd at bildene forsvant.
Takk for koselig komentar hos meg.
Ønsker deg en fin helg!
Klem T

Tovepia sa...

Huffa meg! Jeg bruker selv Picasa, men har sperret for at det skal på nettalbumet, har bildene kun på maskina. Håper du finner ut av det.
Jeg har selv vært klodrik idag, så det er vi vel alle innimellom:O)
Ha ei god helg, klem fra meg;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...