søndag 7. februar 2010

Kjekt besøk denne helga og:)

Denne helga har Synnøve vært hima. Hu måtte him og hente sommerklær, reise te Sør-Sudan om 2 veker. De e tri fra KVS russen som reise med Åpne Dører for å sjå ka pengene de samle inn te misjonsprosjektet går te. Du kan lese om det på bloggen te KVS russens misjonsprosjekt her . Hu gleda seg skikkelig, håper hu får ein kjekke tur.

Synnøve

Men i helga va det siste innspurt på særemnet som hu har jobba med ei god stund. Det ska leverast i dag så hu finpussa det i går ettermiddag. Mens Synnøve jobba med særemnet bakte eg boller som me koste oss med.
I kvellinga va det ein utrulig flott farge på himmelen i vest som eg tok bilde av. Fargane på bildet blir ikkje lika fine som det de e ute, men blei ikkje så aller verst. Nå har snøen ligget i 7 veker, ser nesten ut som den komme te å bli liggande ei stund te. Kansje eg får snø på bursdagen min i år:) Det e iallefall meld fint vær med kuldegrader og ingen nedbør framøve ei stund te.


Det har vært ei koselig helg, alltid kjekt når dokke komme him ei helg av og te. Helga går bare så altfor fort. Men nå e det bare 3 veker te vinterferien begynne, så nå glede me oss te den.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...