mandag 1. februar 2010

Det snør og det snør og det snør......

Det e ikkje måte på ka me ska få av snø denna vinteren, kan ikkje huske at det har vært snø her så lenge på ein gong. I dag har det snøa i ett siden i føremiddag, og det snør ennå. Steinar e ute å brøyta igjen. Foruten å brøyta vår egen vei og gardsrom, brøyte han te naboane rundt oss. Så arbeidsledig blir han visst ikkje med det førsta.

Det snøa så tett at me ikkje ser øve på andre sia av fjorden.

Ska bli litt arbeid å grava fram bilen i mårå ser eg.

Nå har snøen ligget i halvannen måned, lørdag va det 6 veker si den kom. Har hatt ett fantastisk flott vær stort sett heile januar med møkje sol, kaldt og lite vind.

Natt te onsdag sist veke regna det og me fekk ein flotte skøytebane som  va 200m lang, med den flottaste skøyteisen ein kan tenka seg. Den gjekk fra huset og ner te veien, egna seg best for skøyter på beina, men eg gjekk jo med støvletter.  Det gjekk ikkje an å gå på veien vår, måtte gå i brøytekanten. Men dagen etter snøa det litt så då blei det bedre, for snøen festa seg i isen så det ikkje blei så glatt. Ja, ja, det e nå fint med kvite snø da istedet for regn og vind som e det me pleie å ha:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...