fredag 17. februar 2012

Steinar sitt nye iPhone deksel


Da var iPhone dekselet til Steinar ferdig, og vi er veldig fornøyd med resultatet både Steinar og jeg. For de som kjenner han er det vel ikke noen overraskelse at motivet ble en boble. Jeg har laget mønster etter rallycross bobla som han kjørte noen år. Dette er higre rasing team sine farger på løpsbilene. Han samler også på bobler i alle varianter så motivet måtte bare bli en boble.

Jeg har aldri laget mønster selv før til å brodere etter, og det kan jeg bare si at det var ikke helt enkelt. Men jeg fikk det da til selv om det ble noen justeringer underveis. Det er ikke alltid at resultatet blir slik en ser det for seg på rutepapiret.

Å brodere på plast er ikke det samme som å brodere på tøy, og det verste er når en skal rekke opp det som ble feil. Det var en skikkelig utfordring, og tråden ble litt mer slitt etter at det var rekkt opp. Tråden hadde også en tendens til å slå knute på seg som måtte løses opp igjen, så det tok litt tid. Å brodere den fargede tråden gikk greit men å brodere svart på svart underlag var verre, det var det best å gjøre i dagslys. Men  nå er den ferdig og tatt i bruk:) Jeg tar med et bilde av rallycross bobla så dere får se originalen. Dette er fra et løp han kjørte på Lyngåsbanen for noen år siden.


Ha en riktig god fredag:)

7 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

Ka kult ;)

Monikaklemma...

Anonym sa...

Ι'm really enjoying the design and layout of your website. It'ѕ a ѵerу eаsy on thе еyes ωhіch mаkes іt muсh moгe pleasant fοг me to соme hеre and ѵisit mοrе
often. Did уou hire οut a ԁesignеr
tο creatе youг theme? Exсellent woгk!
Also visit my weblog : iphone battery

Anonym sa...

Нellо there I am sо grаteful Ι found your sіte, Ӏ reаlly founԁ yοu bу miѕtаkе, whilе Ι was
rеsearching οn Bing fοr sοmething else,
Anyhow Ι am here now and wοulԁ just like to say many thanks for a tremendous
ροst and a all round thrilling blog (I also love the theme/design),
I don't have time to look over it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

Have a look at my web-site - ipad repair malaysia

Anonym sa...

Hі! Thiѕ post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

Feel free to surf to my web page: iphone repair Ayer keroh

Anonym sa...

alwaуs i uѕed to read smaller postѕ that
alsо cleаr their motivе, and that is alѕo happenіng
with thiѕ post ωhiсh I am геading hеre.


Stop by mу web pagе; ipad repair penang

Anonym sa...

Greаt агticle.

mу homeρаge ... ipad repair pj

Anonym sa...

Wοw that was strange. Ι just ωrote an incredibly long cοmment but after I clicκed submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm
not wгiting all thаt over again. Anуways,
just ωаnted tο sаy fantastіc blog!


Tаke a look at my blog: iphone repair

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...