mandag 23. august 2010

Synnøve e vel innstallert på Bildøy

Lørdag morgen satte me oss i bilen med Bergen som mål. I bilen va flyttelasset te Synnøve allerede på plass. Først va me innom Irene og Kristian, kjekt å sjå koss de har fått det når de nå bur sammen. Steinar hadde lovd å hjelpa de med å få på plass nåken skaper på kjøkkenet. Siden det ikkje va meir enn ei veka siden de kom him fra bryllupsreisa va ikkje alt kommet på plass enda, men med de nye skapene på kjøkkenet tenke eg møkje komme seg etterkvart. Glede oss te neste gang me komme, då e nok alt på plass:)

Så kjørte me ut te Bildøy Bibelskole som ligge på Sotra. Synnøve fekk rom i samme internatbygning som Jarle hadde i fjord, Jarle budde i 2. etasje mens Synnøve ska bu i kjelleretasjen. Det va ganske høgt under taket og ein hems på rommet + et vindu så det va lyst og fint, så det gjere ingen ting å bu i kjellaren. Blei vist rommet av ei som hadde gått i klassen te Jarle i fjord, hu e ein av stipendiatane detta året.

Må ha med ein del når ein ska gå på internatskule:)

Disse to ska dela rom detta året

Me fekk flyttelasset inn på rommet, Steinar lurte på om det va flerne enn ein unge me bar inn flyttelasset te, han synes det va møkje å bære inn:) Romkameraten te Synnøve va allerede kommet og holdt på med å sette tingene sine på plass. Hu e fra Bømlo og ska gå i samme klasse som Synnøve. Håpe de kan trivest godt i lag. Kl 17.00 begynte åpningsfesten med flotte åpning av læraren på KRIK, som e linja som Synnøve ska gå på. Me fekk lasagne te middag og forskjellige puddinger te dessert, kjempegodt. Fekk sjå bilder fra tidligere år, ein film som stipendiatane hadde laga og ein god andakt av rektor på skulen. Så va det tid for å ta farvel med Synnøve og reisa him igjen. Søndag reiste heile skulen te Helgatun, ein leirplass oppmed Voss. Der ska de være te tirsdag, kjekt med bli-kjent tur:)

ÅpninsfestenÅrets KRIK klasse teller 30 studenter


Så får me håpa på et flott år på Bildy for Synnøve, et år hu komme te å ta med seg i hjerta for resten av livet!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...