søndag 20. januar 2013

Nydelig vinterdag på isenI dag gikk turen ut på isen på Mosevatnet. Nydelig sol og ikke alt for mange kuldegrader. Her har jeg prøvd panorama funksjonen på min iPhone, det blei veldig flott synes jeg. Godt å komme seg ut litt i fin været. Men det blei litt kaldt på tærne etter hvert, stod nok litt for lenge i ro. Jeg går ikke på skøyter, det har jeg ikke hatt på beina på veeeeldig mange år. Koselig å gå på isen uten skøyter og.

Vi har hatt nydelig vintervær i 2 uker nå, og det skal visst vare en stund til. Det er fint når solen skinner hele dagen, alt blir så mye lettere da. Så er det godt med litt skikkelig vinter også, spesielt når det er så flott som nå. Tørrfrost og bare veier er å foretrekke framfor snø og slaps som gjør veiene glatte.

Ha en fin søndag videre:)

1 kommentar:

Spirea sa...

Vakkert, rett og slett vakkert! Vinteren har mye å gi, syns jeg - ingenting er nydeligere enn sol på hvit snø (eller is)...jeg håper du nyter! Jeg for min del er klar for vår, for å være ærlig. 15 minus og vel så det passer ikke meg så veldig ;) innom for å gi deg en klem, si at jeg tenker på deg - og ønske deg en god dag og helg! klem klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...