onsdag 16. november 2011

Nattefrost


I dag morges va det kvitt av rimfrost ute. Nåken av blomstene i krukkene har blomstra på ny nå når det var så mildt, dei fekk seg nok ei kalde natt, så får me sjå kor lenge de står. De melde på nattefrost flerne netter så de vare nok ikkje så lenge. Blader og strå sto så fine i rimfrosten, der sola ikkje komme te e det fremdeles rimfrost på bakken. Ser ut som eg må skrapa bilen sjøl nå midt på dagen.


For nåken veker siden baka me lefser her på kjøkkenet, det va oss 4 søstrene som slo te med lefsebaking te den store gullmedalje. Eg har aldri vært med på lefsebaking før, bare to av oss hadde gjort det for lenge siden så dette blei veldig spennande. Anledningen e mor og far sine 75 årsdagar som ska feirast nå i november.


Eg stod for steikingen sammen med Turid, Jorunn Synnøve og Birgitte kjevlet ut lefsene. Resultatet blei ikkje så verst te å vera første gangen synes me, svaret fekk me jo ikkje før me sko smøra de. Så i går kveld gjekk me på med friskt mot og bløtte og smørte 23 lefser. Me oppdaga då at lefsene kansje kunne vært litt jevnare i tjukkelsen men det gjekk greit, kan ikkje forlanga perfekte lefser første gang me bake! Og så måtte me jo smaka på resultatet, og det smakte rektig så godt. Så nå ligge de klare i fryseren te den store dagen.


Ikke undervurder deg selv
gjennom å sammenligne deg med andre.
Det er ulikhetene våre som gjør oss unike.

1 kommentar:

MissMette sa...

Hei Elise :)
Så koselig at du ville være med på min giveaway :) - nydelige bilder du viser her ღ Syns det er så fint når det ligger rimfrost rundt på blomster og blader, skikkelig flott! Ønsker deg en fin kveld videre, og uke :) Klem fra Mette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...