fredag 19. november 2010

Strikkeheftemysteriet

Det forsvunnede heftet e fremdeles forsvunnet, så nå har eg rett og slett kjøpt meg et nytt. De va veldig greie på butikken, hvis eg finne igjen det eg har ein eller aen plass sko eg få levera det nya eg kjøpte i dag tebake igjen. Det kalla eg god service:) Så nå ligge mønster og nøster klare te neste veka, då har eg litt fri fra oppgaveskrivinga så då blir det strikketid, glede meg:) Siste mønsteret i detta heftet e tova sokkar, det e det eg ska strikka nå, og det ska bli ein julapresang.


Ellers har dagane gått veldig fort i det sista. Har stort sett sittet her med dataen og lest og skrevet på oppgava mi, utrulig møkje å lesa på. Men det e veldig interessant, så timane går fort. Ute e det et flott haust/vintervær. Frost om natta og fint vær med nåken få + grader om dagen. På yr.no melde de om et sterkt høytrykk øve Norge dei neste to vekene, med flott og kaldt vær her i sør. Det hørres jo kjekt ut:) Må nok ut og nyta det litt tenke eg. I dag har eg vært hos frisøren, godt å piffa opp håret litt av og te, va visst lenge siden sist. Blir sånn når en har langt hår, men det må stussast litt og stellast det og. Så nå føle eg meg akkurat som ny igjen:) Ha ei rektig god helg:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var litt av en service.
Ønsker deg en nydelig helg.
Klem Mio

Bodil sa...

Hei!
Har fått pakken i posten i dag. Tusen takk. Dei er jo såå flotte og mjuke :) Dei blir nok heilt sikkert brukt. Ynskjer deg ei fin helg :)

hobbyvimsa sa...

Hei Elise:)tusen takk for sokkene jeg fikk i posten i dag.De er bare super gode,og kommer til å bli brukt myyyye!!!har laget et inlegg om det på bloggen min..god helg!!Klem Linda:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...