tirsdag 1. mai 2012

Båtsesongen er startet :)


Da er båtsesongen startet. Siden det var så fine værmeldinger for 1. mai fikk vi lyst til å dra ut på sjøen. Vi pakket i båten etter at vi hadde ete middag i går og dro ut. Det var overskya i går, men utover kvelden klarnet det opp og det var helt blikkstille på sjøen. Vi gikk ikke så langt, bare ut til Austerøy, rett utenfor Gismarvik. Det er en liten øy hvor friluftsrådet har satt opp en flytebrygge. Utover kvelden kom det en båt til med noen bekjente av oss, og la seg inntil brygga. Det ble en koselig kveld. Vi fikk prøvd de nye madrassene i båten i natt, de var litt harde men gikk godt an å ligge på.


I dag voknet vi til strålende sol, det var litt vind men ikke så mye at det gjorde noe. Gikk en liten tur på øya etter frokost. Etterpå satt vi og slappet av på brygga og koste oss i sola utover dagen. Etter at vi hadde ete middag gikk vi sakte hjemover. Vi satt på flybrigden hele turen hjem, det var herlig i sola. Nå er det bare til å glede seg til neste tur, håper det blir noen fine helger framover:)

1 kommentar:

Spirea sa...

Å, som jeg gleder meg til båtsesongen! her i sør er det nesten "en skam" å ikke ha båt (som oss pr nå), men det er alltid noen man kjenner.... ;) Så jo ut som dere var helt klare for sommeren! :)) Topp! Takk for at du henger med meg videre forresten - setter stor pris på det :) klem til deg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...