onsdag 8. juni 2011

Billøp og båttur på samme helg

Sist helg va det langhelg og me fekk med oss både billøp i Kvinesdal og båttur etterpå. Steinar skulle kjøre løp så onsdag itte jobb satte me oss i bilen og kjørte te Kvinesdal. Været va heilt forferdelig, det regna og blåste kraftig, men det va finare meldingar lenger sør. Det regna i Kvinesdal også men det letta utøve kvelden. Torsdag va det løpsdag og været va betydelig bedre, litt yr om morgenen ellers stort sett øveskya med sol innimellom. Bilen va klar og føraren va klar, første omgang kom i gang. Steinar leda dei to første rundane men itte halve omgangen slutta giret i bilen å virka, så det va det. Løpet va slutt for Steinar sin del.


Da løpet var slutt kjørte me te Feda og overnatta på ein koselig campingplass der sammen med gode venner. Fredag va det sommar med sol og flotte temperatur.

Så snudde me nasen himøve. Me fekk ei omkjøring rundt Flikka p.g.a. ein trailer med oksygen som stod i full fyr på E39. Denna veien va ein smale grusvei, det måtte jo bli kaos når de sendte biler fra begge sider ned på denne smale veien. Te slutt itte møkje stopp kom me oss opp på E39 igjen og va hima i 16 tia. Så va det rett i båten og nyta resten av helga på sjøen. Fredagen og søndagen va det flotte sommartemperatur og sol, lørdag va det kald vind og sol. Men me hadde ei flotte helg i Skrabbavikjå i Hervik og me blei rett og slett solbrendte i fjeset (har visst ikkje vet te å smøra oss med solkrem)
1 kommentar:

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Så kjedelig at det ble en bråstopp i løpet! Mannen min kjørte også løp i helgen, men på motorsykkel og det gikk noe bedre for ham :-) Sjøferden både hørtes og ser veldig herlig ut! Ha en deilig uke og nå er det straks pinsehelg med langfri!

Klem Tone

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...