torsdag 24. desember 2009

I dag er det født en Frelser, han er Kristus Herren

Nå har me nettopp åpnet "den første julepresangen", og det va det Telenor som kom med. Nemlig internettet. Har vært uten internett i ei veke og kan ikkje akkurat sei at telenor har lagt sjela si i å ordne det. Men i dag blei me vekte av telefonen, det va ein telemontør som kom for å fikse internettet. Dei hadde funnet ein feil og retta opp det men internettet virka ikkje for det, så det enda  med at de måtte skifte modemet så nå e alt i orden. Men adventskalenderen min fekk ein brå slutt ei veke før jul.Tenk me har fått kvit jul i år, det e mange år siden sist. Lørdag lava det ned heile dagen og kvelden. Strømmen gjekk og kom igjen mange ganger både lørdag og søndag, fekk akkurat laget middag mellom strømbruddene både lørdag kveld og søndag. Rekne med det va tung snø på linjene og trærne som va årsaken. Men på søndag blåste det ganske bra så snøen blåste av trærne. Trammen utenfor døra blei islagt så me måtte te med salt for å få den isfri, det va rett og slett farlig å gå utforbi døra. Det hang istappar ned fra takrenna som det dryppa fra og laga is på trammen. Nå er det bra, kom litt meir snø i går og i natt så nå er det utrolig flott ute.
Det va kjekt å få ungdommane him igjen. Lørdag va Irene og Synnøve med å baka kakemenn. Me koste oss med deig og kjevle og julamusikk på cden.

Irene prøvesmake kakene før de e steikte


Synnøve e litt skeptisk.....


Synnøve laga julekrybbe av kakemenn

Nå er julatreet pynta, pakkane ligge under treet og det e fyr i ovnen. Sjur og Lotta har igjen funnet ut at juletrematta e god å ligga på, så i gårkveld før pakkane blei lagt under låg dei der og sov. Det samme gjorde dei i fjor jul.


Julatreet vårt


Sjur og...


Lotta kose seg under treet


Jeg er så glad hver julekveld, for da ble Jesus født.
Da lyste stjernen som en sol, og engler sang så søtt.

Det lille barn i Betlehem, han var en konge stor,
som kom fra himlens høye slott ned til vår arme jord.

Jeg holder av vår julekveld og av den Herre Krist,
og at han elsker meg igjen, det vet jeg ganske visst.

Det e så godt å vete at Jesus kom ned te oss for at me skulle bli frelste. Takk for at me kvar jul blir minna om dette, at me kan feire dette sammen med familien og alle me e glade i. La oss ikkje gjømme ka jula står for i alt maset me omgir oss med før jul. Eg vil få ønska alle ei riktig god og velsigna julehelg.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...