lørdag 10. november 2012

Innevær


Det regner i store strømmer utenfor, værmeldingen melder om store nedbørmengder og fare for oversvømmelse. Og for en gangs skyld har de rett. Sjur syntes det er best å være inne i dette været, og siden jeg er begynt å legge ut fuglemat på fuglebrettet ligger pus på sofaryggen og følger med. Han blir riktig ivrig når kjøttmeisene kommer for å få seg en matbit. Jeg tror nok fuglene merker han er der for de er veldig snare når han sitter og følger med i vinduet. Men her får han ikke tak i de!!

Gjør det likevel

Mennesker er ofte sta, illojale og egoistiske - tilgi dem likevel.

Hvis du er generøs, vil du kanskje bli anklaget for egoistiske motiver - vær generøs likevel.

Hvis du er fremgangsrik, vil du få falske venner og ekte fiender - vær fremgangsrik likevel.

Hvis du er ærlig og oppriktig, vil mennesker kanskje utnytte deg - vær ærlig og oppriktig likevel.

Det du har brukt år på å bygge opp,  kan noen andre rasere på en natt - bygg likevel.

Hvis du finner fred og lykke, vil kanskje noen bli misunnelig - vær lykkelig likevel.

Det gode du gjør i dag, vil kanskje være glemt i morgen - gjør det gode likevel.

Selv om du gir verden det beste du har, er det kanskje ikke nok - gi det beste du har likevel.

For til syvende og sist er dette en sak mellom deg og Gud - det var faktisk aldri en sak mellom deg og dem.

Mor Teresa

Jeg vil ønske deg en riktig god helg:)

3 kommentarer:

Spirea sa...

Vet du noe - det er så mye på denne siden din, som jeg får så glede av. Dette for eksempel, gikk rett til hjertet på meg. Det er noe jeg har bygd opp i det siste, men som ble revet ned av en unødvendig sårende kommentar. Da hender det jeg får lyst å legge meg ned og slutte å bygge, men neida - jeg skal fortsette. Takk for påminnelse og oppfordring. Og du? hva sa jeg, jeg er et surrehode og har ikke somlet meg til en mail til deg. Jeg har også vært borte flere dager i behandling, så har ikke hatt mulighet - men nå skal jeg sende deg en...i løpet av dagen. Mange klemmer og god helg til fine deg <3

Marie sa...

Då eg googla Fager kveldsol smiler fann eg tilfeldigvis vegen inn på bloggen din. Eg ser at me bur ganske så nær kvarandre og eg fekk lyst å legge igjen eit lite spor og berre seie; hei, hei frå Marie på Bokn :)

Spirea sa...

Kjære deg - innom i full fart og i stor glede over å ha fått det skjønneste kort av deg i dag - for å ikke snakke om en like flott hilsen. Jeg ble helt rørt - og vil bare takke deg av hele mitt hjerte. Dine ord betydde ekstra mye for meg akkurat i dag...Tusen takk for det du delte :)

Jeg sender deg en GOD klem fra meg som i dag er litt trist - men som fikk smilet frem da jeg hentet dette i postkassen min... <3 <3 Du er verdifull!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...