mandag 23. juli 2012

Strikka babysett/hentesett


Jeg har strikket et hentesett til den lille som kommer utpå senhøsten en gang. Det er et sett fra boken Strikk til nøstebarn av Kathrine Gregersen. Jeg har brukt Nøstebarns Merino-ull. Garnet virket litt hardt da jeg strikket med det, men det ble mye mykere da jeg hadde vasket plaggene. Mønsteret på plaggene er i perlestrikk og glattstrikk men det er ikke så godt å se på bildene.


Å strikke er ikke så veldig bra for skulderen kjenner jeg, men hvis jeg strikker litt om gangen og ikke sitter så lenge går det greit. Normalt ville jeg brukt 3-4 dager på dette settet, nå har jeg brukt 2 uker. Den luen jeg har strikket hører ikke med til dette settet, men jeg synes denne luen har bedre passform enn den som hører til. Mønsteret på denne luen er også fra samme boken.


Sparkebuksen er også Nøstebarn-oppskrift fra samme bok. Siden den lille kommer så sent på året synes jeg det er bedre med hele ben i sparkebuksen, det er ikke alltid at sokkene sitter så godt på foten. De har en tendens til å falle av, da er det godt med en sparkebukse som holder barnet varm på føttene:)

Jeg ønsker alle en riktig god helg:)

1 kommentar:

Spirea sa...

Så god du er til å strikke, å - den som kunne den kunsten der ;) jeg er håpløs (til min farmors store fortvilelse...hehe...) Heldig er lille som får dette settet! Men du, pass på skulderen din :)

Ønsker deg en nydelig helg. god klem herfra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...