fredag 23. desember 2011

23. desember: Lille julaften


Det er lille julaften, maten er handlet inn og huset er pyntet til jul. Jeg har klart å pådra meg en senebetennelse i skulderen og har derfor fått beskjed om å holde meg i ro. Veldig enkelt når det er mye om skal gjøres. Da er det godt å ha gode hjelpere i hus til pynting av juletreet. Kreativ pynting her ser du med julekulene som blir sjonglert med:) Kristian, de skal henge på treet ikke i løse luften:)


Synnøve og Kristian satte opp og pynta juletreet mens Sjur sitter og følger med. Alt kom på plass i år også selv om jeg stort sett bare så på. Men nå er alt på plass og det er jul i huset. Det er veldig vanskelig å sitte i ro og ikke gjøre noe, men skal jeg bli bra igjen forstår jeg jo at det må til.


Nei men Lotta, sitte du under juletreet og sjekker presangene. Den røde sløyfen var veldig spennende å leke med. Får da håpe presangene er like hele og innpakka til i morgen kveld. Nå er det kveld og mye kos på TV. Rømmegrøt skal det også bli etter hvert, i år blir det ikke jeg som skal lage den, men det går nok bra for det. Pinnekjøttet er lagt i bløt så nå er alt klart.


Du må ha en riktig god lille julaften og husk at lo-dotter er englenes tøfler. Gjør ikke noe å la de ligge i krokene:) Sees i morgen:)

1 kommentar:

Smarie sa...

Ønsker deg og dine en God og fredfull jul !

Og god bedring !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...