torsdag 10. mars 2011

Kor blei det av våren?

I dag va det kvitt ute når eg stod opp, kor i alle dager blir våren av? Den va jo nettopp her. Det e kaldt ute, brrrrrr. Å eg som ikkje har skikkelig vinterjakke lenger, glidelåsen rauk i den eg har. Detta passe ikke heil bra.


Det va ikkje akkurat snø som stod øverst på ønskelista nå, heller sol og varmegrader. Men snøen blir vel ikkje liggande så lenge når den komme nå i mars. Det som e positivt nå e at sola skinne ute. Satse på at sola ittekvart klare å smelte vekk snøen som kom i natt. Ja, ja, mars kan være lunefull. Våren komme nok ittekvart, e bare litt utolmodig;)


Men i vinduskarmen e det lyspunkter. Amaryllusen e kommet med knopp, den strekker seg litt kvar dag. Kansje den blomstrer te lørdag på bursdagen min:) Det e jo lov å håpa. I fjor hadde Amaryllusen 7 klokker, e spent på kor mange den komme med i år. Får venta og sjå. Det e iallefall ein flotte blomst synes eg.


Dei Amaryllusane eg har fått som e kjøpt når de blomstre, får eg ikkje te å blomstra igjen. Mens denna som holde på å blomstra nå e ein avleggar, den komme med ny blomst kvart år. Denna som komme med blomst nå har eg fått som avleggar fra Turid. Hennes Amaryllus igjen e ein avleggar av ein eg hadde i mange år. Den hadde eg fått som avleggar fra mor når eg gifta meg. Så den har ein lang historie. Når det komme avleggerar på denna ska eg ta vare på de og lage nye planter. Eg har ikkje grønne fingrar, tvert i mot, hos meg e det ikkje mangen planter som klare seg. Derfor e det ekstra kjekt når eg får nåken te.

3 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Hei, våren er heller ikkje her på Sunnøre :)

Men vi får glede oss over blomster på bord og i vidukarmer.

Petrineklem

Anonym sa...

Ikke mye vår nei.
Snøen som kom igår smeltet vekk i solen.
Men så begynte det jo å snø igjen, håper ikke den blir liggende lenge.
Så spennende med Amaryllusen.
Synes de er så nydelige, men tåler dem dessverre ikke.
Ha en fin torsdag.
Klem

Med kjæleik til livet sa...

hmmmm.... vis vi sender inn ei felles bestilling på VÅREN -- da kommer den ;)

her har det også kommet masse snø i natt - no i kveld er det mange kuldegrader og egentlig veldig fint ute
Smil fra monika
som har værtute på tur i nesten ein time --- spreke meg ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...