tirsdag 31. august 2010

Seinsommar


Me e kommet te den siste dagen i august, siste dagen i sommarmånane. I mårå e det første haustdag. Men det e flotte værmeldingar framøve, sol og lite vind heile veka bortsett fra i dag, då ska det regna. Så me trenge ikkje deppa fordi om me begynne på haustmånane. September måne kan ofta være ganske fin den:)

Denna sommaren har i grunnen vært merkelig, har venta på sommaren lenge og plutselig så e den øve. Kor blei den av? Planen va at me sko ha litt øve to veker på sjøen i den nye båten, så ei lita veke hima før me sko feira bryllup. Sånn gjekk det ikkje. Me har venta på båten i heila sommar, så ferien e blitt tilbragt på terrassen hima. Nest siste dag av ferien kunne me endelig henta den, så det blir bare nåken helger med båtliv detta året. Ja ja, det blir nok bedre te neste sommar får me håpa. Me e iallefall veldig fornøyde med båten og kose oss når me får bruka den.

Nå e det på hell med bærhausten, har ikkje fått ete så møkje rips i år for det har regna så møkje nå etter at den blei moden, ingen som vil ut å plukka i regnværet :) Nå e stikkelsbæra også modne, får kosa oss med dei. Plommene begynne så vidt å modnast så det e nå ei flotte tid nå om hausten og. Rognebæra henge flotte og røde på trærne, jo det e ei flotte tid :) Nå ser eg fram te solfyllte dagar og ska ta med meg fotoapparatet ut og ta mange flott bilder.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...