mandag 4. februar 2013

Margot får besøk


I helgen var vi i Bergen. Fikk ladet batteriene med en kjekk helg sammen med venner. Vi tok bussen til og fra Bergen, veldig fin og avslappende måte å reise på når en bare skal være i sentrum. Vi overnattet på hotell og var og så showet "Margot får besøk" på Ricks Teater med Ina Breivik og Ørjan Liavåg. Et fantastisk morsomt show, tiden fløy, en og en halv time gikk som en røyk. Vi så showet "Margot" for et par år siden og ville gjerne se oppfølgeren siden det første var så bra. Dette var like bra og vi koste oss godt, latteren satt løst så vi fikk trimmet magemusklene godt. Dette showet kan anbefales på det sterkeste:)

Det var kaldt med snø, sludd og regn, men vi kledde oss godt og hadde en fin helg likevel. Mye god mat og mye latter sammen med gode venner, det kan vi leve lenge på:)

1 kommentar:

Spirea sa...

Så herlig å gjøre noen slike "sprell" som får smilet frem og som er litt annerledes :)
selv har jeg og mannen vært i gøteborg i helgen, og det var helt skjønt...barnefri og greier vet du ;) men så er det tilbake til hverdagen, som for tiden stresser meg altfor mye...studiet tar for mye tid og krefter...men pytt, det blir bedre i mai ;) håper du får en skjønn uke - lev på alle gode opplevelser og skap også nye ;) klem klem din vei

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...