søndag 27. januar 2013

Skjerf - en liten rev


Dette skjerfet har jeg strikket til barnebarnet mitt. Oppskriften fant jeg her. Den var enkel og strikke og gikk veldig fort. Jeg har strikket den i Drops sin Baby Merino. Så nå kan han holde varmen ute i vinterværet med en rev rundt halsen. Denne oppskriften var både til barn og voksen, men jeg synes det passer best til barn.

Vi har hatt et nydelig vintervær med barfrost nå i flere uker. Fredag begynte det å snø samtidig med at det ble mildere. Nå er det helt hvitt ute, men utover dagen i dag skal det begynne å regne. Den snøen kunne vi vært uten når den skal regne bort i samme slengen. Det er fint med snø når den får ligge en stund, men det slapset og glatte veier når det begynner å regne, det kan jeg godt klare meg uten. Men, men, det er jo vanlig her vest om vinteren. Været kan vi ikke gjøre noe med uansett:)

Ønsker alle en riktig fin søndag:)

1 kommentar:

Spirea sa...

Imponert!! så nydelig :) heldige barnebarn som skal få :)

Og du - takk for skjønn kommentar hos meg, blir så glad jeg!! du er god!
selv rekker jeg ikke over alt jeg har lyst til for tiden - er litt sliten, men det er alltid godt å komme inn hit.
Her smelter snø og jeg gleder meg bare til vår. Litt lei av kulden og snøen nå ;)

ønsker deg en skjønn helg - som snart kommer. selv reiser jeg til gøteborg med mannen. Vi skal bare kose oss, første barne-fri på over ett år...og da er det lov å glede seg til litt ro og egentid, ikke sant?
god klem til deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...