søndag 20. november 2011

Møbelringencup


Møbelringencup i Tysvær Arena, det måtte me få med oss. Det e første gang det speles landskamp her, så billettane blei kjøpt så snart dei blei lagt ut, og det va godt, for itte 2 veker va alle billettane utsolgt. Fredagen og søndag spelte de i Stavanger idrettshall og lørdag i Tysvær Arena. Fredag vant Norge øve Tyskland og Spania tapte for Sverige.


På lørdag gjekk først kampen mellom Tyskland og Sverige, der Sverige vant. Så va det Norge - Spania som te slutt enda uavgjort. Her e Norge i angrep. Det blei ein utrulig spennande kamp og det va kjempestemning i hallen.


Her sitte me på tribunen, det e pause i kampen mellom Norge og Spania og me vente på at kampen  ska begynna igjen. Irene og Kristian va på landskamp for første gang, kjekt at det då e på himabane. Synnøve og eg har vært på landskamp før, men det har vært herrelandskamp i Stavanger. Det va første gang me va på damelandskamp.


Kampen enda uavgjort og det blei straffekonkurranse. Itte at Norge hadde banka inn 13 mål og Spania 12, bomma Spania og Norge vant. Her e det seiersdansen itte straffekonkurransen for det norske laget. Det va kjekt å være på kamp, håper det komme flerne landskampar i Tysvær Arena itte kvart, me har jo fått ein flotte hall her. Nå e det å benka seg forran TV og sjå den siste kampen som e i Stavanger idrettshall nå i ittemiddag. Heia Norge!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...