lørdag 15. oktober 2011

Ein lørdag morgen


Det e lørdag morgen, det e stillt rund meg, det e bare eg og kattane som e oppe. Eg har fyrt i ovnen, det e godt både med varmen og å sjå på flammane som danse inne i ovnen. Ute e det kaldt, vinden blåse og det e overskya. Då e det godt å sitta inne og fyra i ovnen.


Nå har me hatt tri dagar med sol og flott vær, men det e kaldt ute nå. Skikkelig haust. Men det e godt det og. Den klare haustlufta e god å pusta inn i, og sola gjere godt om hu ikkje varme så møkje lenger. I går va første vinterdagen i følge primstaven, då skulle ein snu primstaven over te vintersida. De seie og at det været ein har denna dagen ville visa koss været sko bli utover vinteren. Va det klarvær og mildt ville frost å snø la vente på seg. I går va det ittekvart sol og klarvær men litt kaldt, så då blir det kansje ei stund te me får vintervær.


Torsdag morgen va det frost på bakken når me stod opp, og det va rim på bakken te langt utpå dagen der sola ikkje kom te. Detta bilde e den utsikten eg har ut kjøkkenvinduet og denna dagen va det så stillt at holmen speila seg i sjøen. Sånn va det altså her torsdag formiddag.


Å gå gjennom livet og undervurdere seg selv
er som å kjøre bil med håndbrekket på.
Maxwell Maltz

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...