søndag 16. januar 2011

Venner


Tenk, de kan være venner av og te, og det skjer ikkje så ofta. Stort sett ligge de på kvar sin plass, eller springer etter kvarandre og sloss. Godt å sjå at de kan kosa seg i same stolen av og te, ser rektig så kosete ut her:)
Ellers e det ein regnfull søndag i dag. Te og med isen på veien har måtta gi tapt for regnet me har hatt i natt, endelig. Stort sett all snøen e forsvunnet, ligge bare nåken klattar igjen i brøytekanten. Ser ut som me ska få ei veka med regn nå. Eg får finna nåke garn og strikka litt då, har nettopp strikka meg et par med sokkar, men dei blei litt for store så dei ska eg gi vekk. Må nok strikka ein størrelse mindre, dei va ikkje for lange bare litt for romslige i heile sokken. Har litt smal fot så eg må strikka merd mindre maskeantall neste gang.

Dagens visdomsord fra Karsten Isaksen: "Alle er kloke. Noen før og noen etterpå."

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Koselig bilde:O)...og kloke ord!
Hadde selskap i går, så er i ryddemodus her;)
Apropos Picasa; har du det nedlastet på maskina di? Det har jeg, tar alle bilder fra kameraet rett inn i picasa, fungerer som et album og redigeringsprogram. Mener jeg ble spurt om hvorvidt det skulle synkroniseres med nettpicasa det da jeg lastet ned det... Skal gå inn å se på min Picasa, for jeg tror jeg kan legge over bilder på nettet hvis jeg vil..
Ha en god dag, klem;)

Petrinetrollmor sa...

Så fint dei ligg der i stolen :) Her regnar det også, og det er deilig. I dag skal eg ikkje ut for dør, det er sååå glaaaatt. Litt blogging og strikking tenker eg det skal bli på meg i dag :)

Ønsker det en fin dag vidare :)

Petrineklem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...