mandag 14. juni 2010

Langhelg i Bergen

Har hatt ei fantastiske langhelg i Bergen. Torsdag ettermiddag tok eg bussen te Bergen med kurs for Fjøsangerveien 20. Der blei eg møtt av Irene og Lillian som hadde vært å handla før eg kom:) I leiligheten lukta det salmiakk, det va pakking og utvasking som stod på programmet. Etter ein god kveldsmat va eg med å vaska litt. Dei tri e på vei ut av leiligheten og ska flytta kvar te sitt. Eg va med Irene og kjørte litt flyttelass bort i leiligheten te Kristian på fredagen. Ein del av det som sko him te Høyvik sko Steinar og eg ta med oss.

Fredag va det avsluttningsfest for fysioterapistudentane, nå e de ferdige med studietia og klare for å gå ut i turnus. Tiå har gått utrulig fort. Kristian og eg va så heldige å få være med på festen som starta med at heila kullet va framme og sang fysiosangen for oss. Etterpå blei det servert flotte snittar som kantinedama på skolen hadde laga. Det blei talar både fra lærerne og elevane som seg hør og bør. Kakene va laga av studentane og smakte godt dei og. To av studentane hadde satt sammen bilder og små filmsnuttar fra dei tri åra på fysiostudiet. Det va bilder og film både fra klasserommet og festlige lag de hadde hatt sammen. Kjekt å sjå kor godt sammensveiste de va blitt ittekvart. Te slutt fekk de utdelt karakterutskrift, vitnemålet komme i posten for dei va ikkje klare te denna dagen. Ein kjekke fest:)

Irene sammen med studievenninnene

Fredag kveld kom Steinar te Bergen, me sko på bilcross- og rallycrossløp på Eikås motorbane i Bergen. Me stua tingene te Irene i bilen og kjørte opp te banen. Irene tok bussen him på lørdag for hu sko på ferietur med forlovaren sin, Maria. Det regna godt i Bergen denna dagen, godt me har god bil å bu i. Siden Steinar har solgt bobla si va me publikum denna helgå. Vikedal stillte med mangen sjåførar, de har et juniorteam på 6 juniorar som kjørte løp denna helgå. Håkon e med i detta teamet. Det starta på lørdag og bilcrossen va et todagarsløp, rallycross hadde bakkeløp på lørdag og vanlig løp på søndag. Lørdag fortsatte med regnbøyer og temperaturen va ikkje så veldig høg te å være i juni. Men me koste oss på løpet og grilla om kvelden, då hadde været letta litt og det va stort sett opphold resten av kvelden.

Søndag va det frokost i klubbhuset. Nå kom også sola fram og bortsett fra kald vind innimellom blei det ganske bra temperatur denna dagen. Koste oss på løpet denna dagen og. Kl. 12.00 va det defilering, dvs. at alle bilane kjøre i rekke gjennom banen med foreldre eller andre som kjører bilane og førerne sitte på taket av bilane. Katrine kjørte Håkon sin bil og Håkon satt på taket. Løpet starta kl. 13.00.  I higreteamet blei det 11. plass på Håkon og 18. plass på Catrine, flott innsats sjøl om det va litt tekniske problemer underveis.

Håkon "sitte" på taket når de defilere

Håkon i bilen te høyre framme

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...