søndag 20. juni 2010

Avslutningsfest på KVS Lyngdal

Fredag 18. juni va det avslutningsfest på KVS Lyngdal, 3 år på skolen e for Synnøve nå øve. Har gått utrulig fort, synes ikkje det va så lenge siden me kjørte flyttelasset ned for første gang. Starta himante i skikkelig regn og vind, ittekvart som eg kjørte sørøve blei det bedre vær. I Lyngdal hadde det vært sol heile dagen.

Heila flyttelasset blei stabla inn i bilen og Synnøve fekk på seg bunaden, så va me klare for fest. Det begynte med flott middag, svinesteik med tilbehør. Henning fortalte oss om misjonsprosjektet årets russekull hadde hatt, de samla inn 580 ooo kr som gjekk te Åpne Dører, ein fantastisk prestasjon :) Før desserten hadde idrettsklassen et innslag med sang laga for anledningen, kjempeflott og morsomt. De delte og ut gaver til lærerane sine. Så va det tid for dessert, ein frisk og god fromasj. Etter desserten kom det flotte taler fra lærerane te elevane, kjekt for oss foreldre å hørra at både elevane og lærerane har hatt 3 kjekke år samen og at de har trivdest godt i samen. Alle elevane fekk så utdelt karakterutskriften, vitnemålet va ikkje klart ennå så det får de tesendt i posten. Te slutt fekk me ei fin hilsen fra rektor Ståle. Det va ein flotte avslutningsfest, trist at det va siste gang me va på et arrangement på skolen.

Klassebildet måtte jo også tas og det blei tatt ute på trappa. Og så va det tid for å ta farvell, ikkje enkelt itte 3 år sammen på internatskole. Ein blir ganske sammensveiste når man går på internatskole. Te slutt va alle klemmane utdelt og nåken tårer fellt og me sette oss i bilen for å ta turen him.

Synnøve utenfor leiligheten hu har budd i det sista året på KVS

Synnøve og Sigrid

Henning forteller fra tiden med idrettsklassen

Kamilla og Iselin, Iselin har dikta sang for klassen

Solveig og Kamilla deler ut gaver te lærerane Ole Georg og Andreas.....

.......og Endre og Henning

Synnøve får karakterutskriften, vitnemålet komme i posten seinare

Rektor Ståle holde tale

Alle jentene i idrettsklassen.....

og heile idrettsklassen samla på trappa ute

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...