torsdag 16. august 2012

Popkorn og krabbe på grillenHer er neste innlegg fra ferien. Grillen kan brukes til så mangt. Foruten å grille grillmat brukte vi den også til å koke krabbe og poppe popkorn på, men ikke samtidig;) Noen krabber kjøpte vi av to gutter som hadde fått krabbe i teinene sine. Og noen krabber fisket vi selv i nyinnkjøpt krabbegarn og teine.


Vi har ikke krabbekoker i båten så da brukte vi like godt partygrillen. For å spare litt på gassen på partygrillen, kokte vi  opp vannet inne i båten og satte gryta på grillen ute når krabbene skulle oppi. Den største gryta vi har i båten tar 3 liter så det var bare plass til 2 krabber oppi samtidig. Når vi da hadde 6 krabber vi skulle koke ble de kokt i 3 omganger. Men det gjorde ikke noe, vi hadde jo nok av tid.


Her ser dere partygrillen i aksjon. Den er veldig kjekk å ha med seg i båten, tar liten plass og er rask og god å grille/koke på. I motsetning til kullgrill blir denne kald med en gang vi er ferdige å grille, så den kan pakkes ned med det samme.


Som sagt poppet vi også popkorn på grillen. Det var morsomt. Denne gangen på kullgrillen til noen i reisefølget. Når de var ferdige med å grille sin grillmat var grillen fremdeles god og varm. Da satte vi gryten min på grillen og hadde oppi olje. Når oljen var god og varm hadde vi popkorn oppi og satte på lokket, det begynte å poppe før jeg hadde fått dekket bunnen med de upoppede popkornene. Så var det bare å vente.


Det ble så fullt av popkorn i gryta at lokket lettet. Nypoppa popkorn på grillen smakte utrolig godt. Dette skal vi garantert gjøre flere ganger.

Bare følg med videre så kommer det flere glimt fra ferien vår. Ha en riktig fin torsdag:)

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...